Mr.WrestleMania Attitude Adjustment
| Konu: Geri: TNA Extreme Sports Channel'da Cuma Nis. 02, 2010 5:21 pm | |
| - TheShowstopper demiş ki:
- Altta TNA falan yazmıyor Motor falan birşeyler yazıyor :S
Evet ben de baktım. | |
|
The Instant Classic Moderatör
| Konu: Geri: TNA Extreme Sports Channel'da Cuma Nis. 02, 2010 5:40 pm | |
| TNA bunu kendi resmi sitesinden duyurdu,yalan atmayacaklarına göre.Amerika saatiyle fark var 09.00 Pm de başlıyor.Burda saat sabah'ın 04.00 oluyor sanırım. | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: TNA Extreme Sports Channel'da Cuma Nis. 02, 2010 5:40 pm | |
| - LeGenD_KiLLeR demiş ki:
- TNA bunu kendi resmi sitesinden duyurdu,yalan atmayacaklarına göre.Amerika saatiyle fark var 09.00 Pm de başlıyor.Burda saat sabah'ın 04.00 oluyor sanırım.
*TNA, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Extreme Sports Channel'la bir anlaşma yaptığını duyurdu. Digitürk'ü olanlar, Digitürk 72. Kanal'dan izleyebilirler. Program, Cuma günleri saat 21.00'da ekrana gelecek.* Böyle yazmışsın. Yalan atmayacaklarına göre... |
|
The Instant Classic Moderatör
| Konu: Geri: TNA Extreme Sports Channel'da Cuma Nis. 02, 2010 5:44 pm | |
| - Phenom18-0 demiş ki:
- LeGenD_KiLLeR demiş ki:
- TNA bunu kendi resmi sitesinden duyurdu,yalan atmayacaklarına göre.Amerika saatiyle fark var 09.00 Pm de başlıyor.Burda saat sabah'ın 04.00 oluyor sanırım.
*TNA, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Extreme Sports Channel'la bir anlaşma yaptığını duyurdu. Digitürk'ü olanlar, Digitürk 72. Kanal'dan izleyebilirler. Program, Cuma günleri saat 21.00'da ekrana gelecek.*
Böyle yazmışsın. Yalan atmayacaklarına göre... Tamam hata bende de yalnız,ben ingilizceden türkçeye çevirdiğim için böyle oldu.Yani bizim Türkiye saatine çevirmedim. O konuda özür dilerim. | |
|
TheShowstopper Killswitch
| Konu: Geri: TNA Extreme Sports Channel'da Cuma Nis. 02, 2010 5:48 pm | |
| Of o kadar da sevinmiştik | |
|
The Awesome Killer RKO
| Konu: Geri: TNA Extreme Sports Channel'da Cuma Nis. 02, 2010 6:20 pm | |
| Baktım ben motor ile ilgili bir program var.Guide`e baktım gözükmüyor bulunamıyor diyor | |
|